X

سخت افزار های مبتنی بر بارکد

فیش پرینتر | چاپگر حرارتی | مینی پرینتر | صدور فیش مشتری | چاپگر رومیزی | رسید زن

چاپگر برچسب یا لیبل پرینتر

  • 20 اردیبهشت 1395
  • 10:18
  • 0 دیدگاه
  • 2356 بازدید
  • Article Rating
چاپگر برچسب یا لیبل پرینتر
ازمیان متداول ترین لوازم جانبی کامپیوتر می توان به پرینتر که برای چاپ و پرینت اطلاعاتی همچون حروف و تصاویر اشاره کرد. این پرینتر ها دارای مدل ها و نوع های مختلفی می باشند که از میان آنها می توان به پرینترهای جوهر افشان ، پرینتر های لیزری و پرینترهای لیبل زن اشاره کر د که از پرینترهای حرارتی به عنوان جدیدترین مکانیزم چاپ یاد می شود و درکار با آن کاغذی لازم داریم  که در برابر گرما و حرارت حساس باشد وبه سرعت عکس العمل نشان دهد.

چاپگر برچسب یا لیبل پرینتر

از میان متداول ترین لوازم جانبی کامپیوتر می توان به پرینتر که برای چاپ و پرینت اطلاعاتی همچون حروف و تصاویر اشاره کرد. این پرینتر ها دارای مدل ها و نوع های مختلفی می باشند که از میان آنها می توان به پرینترهای جوهر افشان، پرینتر های لیزری و پرینترهای لیبل زن اشاره کرد که از پرینترهای حرارتی به عنوان جدیدترین مکانیزم چاپ یاد می شود و درکار با آن کاغذی لازم داریم  که در برابر گرما و حرارت حساس باشد و به سرعت عکس العمل نشان دهد.
چاپگر برچسب کاربردهای وسیعی دارد، از جمله مدیریت انبارداری، چاپ قیمت فروش، چاپ بارکد، برچسب‌های بسته بندی، چاپ روی بسته‌های خون و نمونه‌های آزمایشگاهی و مدیریت دارایی های ثابت.
انواع پورت های مصرفی پرینترها ی لیبل زن :
پرینتر های حرارتی در پورت های خاصی به بازار عرضه شده اند که هنگام خرید باید به نوع پورت مصرفی دقت شود  .

  • پورت موازي (Parallel): پورت استاندارد اتصال به پرینتر که نیازی به نصب کردن درایور ندارد و از سرعت بالایی برخورداراست .
  • پورت سریال (COM):  درمقایسه با پورت های دیگر از سرعت پایینی برخورداراست و اغلب برای فاصله های بیشتر از 15 متر مورد استفاده میگیرد. 
  • پورت شبکه (Ethernet): معمولا در مکان هایی که تعداد پرینترها ویا کامپیوترها زیاد است استفاده می شود و علاوه براین از هزینه ی بالایی هم برخوردار می باشد .
  • پورت USB:  این پورت در صورت نبود پورت پارارل انتخاب می شود که  معمولا برروی تمامی لپ تاپ ها موجود می باشد.تنها اشکال اساسی آن نصب دوباره درایور پرینتر به هنگام قطع و وصل شدن سیم و برد آن است .
  • مکانیزم

چاپگر برچسب از طیف گسترده‌ای از جنس برچسب‌ها، از جمله کاغذی و مواد پلیمر مصنوعی «پلاستیک» استفاده می‌کنند. چند نوع از مکانیزم‌های چاپ از جمله لیزری و ضربه‌ای استفاده می‌شوند، اما مکانیزم چاپ حرارتی متداول تر است. دو نوع از پرینتر‌های حرارتی در ذیل آمده‌ است:

1. چاپگرهای حرارتی مستقیم

از کاغذهای حساس به حرارت استفاده می‌کنند (شبیه به کاغذهای حرارتی فکس). برچسب حرارتی مستقیم، در طول زمان (معمولا ۶ تا ۱۲ ماه) محو شده و اگردر معرض گرما، نور مستقیم خورشید و یا بخارات شیمیایی قرار گیرند عمرشان کوتاه می‌شود. بنابراین، برچسب‌های حرارتی مستقیم در درجه اول برای کاربردهای کوتاه مدت، مانند برچسب‌های حمل استفاده می‌شود.

2. چاپگر‌های انتقال حرارتی غیر مستقیم

از گرما برای انتقال جوهر از ریبون بر روی برچسب استفاده می‌کنند که برای چاپ دائمی بر روی برچسب مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی از چاپگرهای انتقال حرارتی قادر به چاپ حرارتی مستقیم نیز هستند.

سه نمونه ریبون برای استفاده در پرینترهای انتقال حرارتی وجود دارد:
1.     wax پر کاربردترین و با اثر تقریباً مقاوم و مناسب برای چاپ برچسب‌های کاغذی مات و نیمه براق است.
2.     wax / Resin اثر مقاومی دارد و مناسب برای برچسب‌های نیمه براق و پلاستیکی است.
3.     Resin مواد شیمیایی مقاوم در برابر خراش و مناسب برای برچسب با پوشش مصنوعی است.
انواع چاپگرهای برچسب

1.    چاپگر برچسب رومیزی
معمولا برای کار‌های سبک و متوسط طراحی شده‌است و از رول با پهنای ۴ اینچ استفاده می‌کند. آنها بی صدا و ارزان هستند.
2.    چاپگر برچسب تجاری
به طور معمول می‌تواند یک رول بزرگتر (تا پهنای ۸ اینچ) را در خود جای دهد و برای عملیات چاپ با حجم متوسط ساخته شده.
3.    چاپگر برچسب صنعتی
      برای کارهای سنگین، انبار گردانی‌ها، مراکز توزیع و کارخانه‌ها طراحی شده‌است.

4. چاپگر برچسب صنعتی قابل حمل

برای کار‌های سنگین عملیاتی در محل، طراحی شده‌است. نمونه‌هایی از کاربرد آن برچسب زدن تاسیسات الکتریکی، ساخت سایت‌ها، طبقه بندی محصولات که در آنها کامپیوتری وجود ندارد می‌باشد.

5. اسکنرهای RFID

چاپگرهای برچسب تخصصی هستند که عمل چاپ و رمزی کردن فرستنده‌های RFID (تگ های) قرار داده شده در میان کاغذ یا مواد ترکیبی قابل چاپ را به طور همزمان انجام می‌دهد. تگهای RFID به اطلاعات چاپ شده جهت سازگاری با سیستم‌های بارکد نیاز دارند، بنابراین انسان می‌تواند تگ را تشخیص دهد.

6. چاپگرهای برچسب سفارشی

جهت انجام فرایند برچسب زدن به طور خودکار طراحی شده‌اند. این دستگاه‌ها معمولاً در تولید و تاسیات انبارداری که نیاز به قاب و پالت برای حمل دارند استفاده می‌شوند.
کیارش امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

سامانه سام سیروان

فروش: 43489149 | پشتیبانی: 43489148